ALLE BEHANDELINGEN UITSLUITEND VOLGENS AFSPRAAK!

Schoonheidssalon Leidsche Rijn werkt met producten van RVB LAB

RVB LAB heeft de principes van onderzoek (research), waarde (value) en schoonheid (beauty) al meer dan 40 jaar hoog in het vaandel staan. De oorsprong van dit Italiaanse cosmeticahuis gaat terug naar het begin van de 19e eeuw. In die tijd was de bijencultuur de basis voor de eerste producten op basis van het kostbare royal gelee. Het succes van deze hoogwaardige producten was het begin van een onvoorstelbare groei en ontwikkeling. Vanaf 1960 is RVB LAB uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van professionals in de schoonheids en welness markt wereldwijd. Met grote en geavanceerde laboratoria en onderzoekcentra heeft RVB LAB zich altijd hard gemaakt voor veilige en natuurlijke oplossingen. Vandaag de dag staat RVB LAB voor een compleet programma voor de professional en voor de consument als het gaat om huidverzorging in optima forma. Producten afgestemd op maximaal resultaat zonder daarbij het plezier van gebruik uit het oog te verliezen. Daarnaast investeert RVB LAB zeer veel in onderzoek naar nieuwe werkmethoden en technieken. Door de zeer hoge kwaliteit van onderzoek en productie is RVB LAB altijd voorop in de markt als het gaat om ontwikkeling, veiligheid en respect voor ons milieu. RVB LAB is een complete wereld waar wellness en schoonheidsverzorging samensmelten tot een harmonieus geheel. Technologie en natuur zijn de twee peilers waar RVB LAB op gebouwd is en maakt het merk uniek. De succesvolle combinatie van deze twee elementen  vullen elkaar naadloos aan.

De Natura lijn van RVB LAB bestaat geheel uit actieve natuurlijke ingrediënten. Ze bevat geen minerale oliën en genetisch gemanipuleerde organismen. Het zijn veilige en effectieve producten, die de schoonheid en juiste verzorging van de huid garanderen.

Kiest u voor behandelingen met natuurlijke ingrediënten waarbij het accent ligt op huidverbetering? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Ontspanning en huidverbetering gaan bij ons hand in hand, Diego dalla Palma professional is natuurlijke cosmetica met een geregistreerde formule, 51 + 3 Hyalu Complex ™. Grensverleggend met de laatste technologie. Hierin zit ook het onderscheidende karakter van Diego dalla Palma professional. In deformule zit alles wat huidcellen nodig hebben om in harmonie te leven. Pure cosmetica zonder overbodige elementen.

Winkelmandje