ALLE BEHANDELINGEN UITSLUITEND VOLGENS AFSPRAAK!

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Leidsche Rijn? Hier bent u op de juiste plek. U kunt bij mij terecht voor vele behandelingen. Of u nu graag wilt ontharen, toe bent aan een lekkere massage of gaat voor een fijne gezichtsbehandeling, ik help u graag.

Neem gerust een kijkje op de website waar u meer informatie vindt over de verschillende behandeling en de prijslijst, maar u kunt ook gerust contact met mij opnemen om direct een afspraak te plannen. Naast de verschillende behandelingen, kunt u bij mij ook terecht voor verzorgingsproducten van RVB LAB en Diego Dalla Palma.

Ik zit al jaren in het vak. Ik kom zelf uit Bulgarije en heb daar al in 1989 mijn eerste schoonheidssalon geopend. Die salon groeide uit tot een salon met vier werknemers. Daarnaast heb ik ook meerdere schoonheidsspecialistes opgeleid. In 1996 ben ik voor de liefde naar Nederland verhuisd. In 2008 heb ik mijn eigen salon Schoonheidssalon Leidsche Rijn geopend. In 2019 ben ik verhuisd naar een grotere ruimte waar ik u nu graag ontvang.

Als betrouwbare schoonheidsspecialist in Leidsche Rijn help ik u graag verder. Ik kijk niet alleen naar de behandeling die u vraagt, maar geef u ook graag tips en adviezen. Ook leg ik u graag uit hoe de verschillende behandelingen in zijn werk gaan. Zo weet u vooraf waar u aan begint en wat u van de desbetreffende behandeling kunt verwachten. Ik volg regelmatig een training of doe een cursus, op die manier kan ik u altijd de best mogelijke behandeling bieden.

Ik heb een vaste klantenkring die nog steeds groeit, zowel man als vrouw. Persoonlijk contact vind ik belangrijk en ik stel mijn klanten graag op hun gemak. Ook ben ik flexibel in mijn werktijden, in de weekenden kunt u ook bij mij terecht.

Winkelmandje